Veel gestelde vragen

[vc_row][vc_column][vc_accordion collapsible=”yes” style=”3″ icon=”icon-plus” active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Ik heb speciaal gereedschap nodig maar het zit niet in de gereedschapskist!”][vc_column_text]Wij hebben verschillende soorten speciaal gereedschap.

Heeft u iets nodig? Vraag dan even aan een van de medewerkers van SSZ of het aanwezig is.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Tijdens het sleutelen kom ik eventjes niet verder! Kan iemand mij dan helpen?”][vc_column_text]Tijdens dat u bij ons een brug huurt is er altijd iemand van SelfService Zevenbergen aanwezig.

U kunt dan altijd eventjes roepen of naar het kantoor boven lopen om een vraag te stellen.

We lopen graag met u mee om te kijken of dat we u samen weer op weg kunnen helpen.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Ik kan veel zelf maar de distributieriem vind ik te ver gaan! Kan iemand mij dan helpen?”][vc_column_text]Het is natuurlijk de bedoeling dat je zelf kan sleutelen als je naar een doe het zelf garage gaat.

Mocht een klus u te ver gaan, adviseren wij om iemand mee te nemen wie de klus wel uit kan voeren.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Mag ik zelf gebruik maken van de bandenmachines?”][vc_column_text]Nee, dit is niet mogelijk.
U kunt wel gebruik maken van onze bandenservice. Kijk voor meer informatie onder Bandenservice Zevenbergen[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Ik heb gereserveerd maar ik kan niet meer komen!”][vc_column_text]Bel ons eventjes op 06 15 35 15 35 dan kunnen we samen de afspraak verzetten of annuleren.

Annuleert u de afspraak binnen 24 uur voor aanvang, zijn wij genoodzaakt de uren in rekening te brengen.

U mag natuurlijk ook E-mailen[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Tijdens het sleutelen is er gereedschap kapot gegaan!!”][vc_column_text]Gereedschap dat kapot gaat moet vergoed worden.

Wij kijken dan bij de groothandel wat het stuk gereedschap kost en u betaald de inkoopsprijs!

TIP: controleer voordat u begint de gereedschapswagen!! is er gereedschap dat kapot is of is hij niet compleet meld dit van te voren dat voorkomt geschillen achteraf![/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Oeps! ik heb olie geknoeid!!!”][vc_column_text]Geen paniek!!

Als je dit gelijk meld kunnen wij met speciaal olie opnemend zand de olievlek behandelen en blijft de schade beperkt.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Wat kost het om zelf bij SSZ te sleutelen?”][vc_column_text]Bij ons sleutel je voor €20,00 per uur, avondtarief en zondag tarief €22,50 per uur.

Dat is inclusief autobrug gereedschap lucht en elec!!

We vragen wel een kleine vergoeding voor remmenreiniger slijpschijven etc.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Waar zijn jullie gevestigd?”][vc_column_text]Wij zitten aan de:
Campagneweg 14
4761 RM Zevenbergen

Kom eens langs![/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *