Doe het zelf garage SelfService Zevenbergen

De naam “Doe het zelf garage” is voor veel mensen een herkenbaar begrip. Hier kunt u zelf sleutelen aan uw eigen voertuig. De doe het zelf garage bied u de werkplek, gereedschap en autobrug of motorbrug en de mogelijkheid de oude olie af te voeren. Soms is er bij doe het zelf garage’s iemand aanwezig die u kunt helpen met een technische vraag.

Wat houdt SelfService in?

Doe het zelf Garage is voor veel mensen herkenbaar.  Het begrip bestaat ook al erg lang en klinkt niet echt meer van deze tijd. Wij zijn een moderne garage en hebben een nieuwe kijk op het Doe het zelf garage concept. Bij veel Doe het zelf garage’s moet u voor alles bij betalen bijv: slagmoersleutel €3.50 garagekrik €5.00 gereedschapwagen €7.50 perslucht aansluiting €2.50.

Wij vinden dit eigenlijk erg raar, u gaat naar een DHZ omdat u thuis geen werkplaats heeft en het juiste gereedschap mist om aan uw eigen voertuig te kunnen sleutelen.

Wij doen het anders!

Bij onze SelfService is alles inclusief als u de brug huurt. Het gereedschap, de perslucht, speciaal gereedschap, werkplaats pers, momentsleutel etc. etc.

U weet dus zeker wat u betaald als u de brug huurt voor €17,50 per uur dan blijft dat blijft €17,50 per uur.

SelfService Zevenbergen biedt u de mogelijkheid om onderhoud te plegen aan uw auto, motor, quad, aanhanger, caravan, camper etc. etc.

Groot onderhoud, kleine beurt, aankoop keuring of een kleine klus? Je kan het allemaal zelf bij SSZ.
Ook het bijhouden/afstempelen van uw onderhoudsboekje kan met de SSZ stempel.

 

Per uur / Per Keer / Per stuk Per dag deel ( max 10 uur )
brug huur auto.  € 17,50  € 155,-
las apparaat. (MIG)  Niet meer beschikbaar  –
banden apparaten  Niet meer beschikbaar  –
gereedschapskist.  inclusief  –
special gereedschap.*  inclusief  –
milieu afvoer.  € 5,-  –
schoonmaakkosten **  € 30,-  € 30,-
nieuwe bus remreiniger / WD-40  € 4/5  –
nieuwe slijpschijf.  € 3.50  –
kopervet.  € 2.50  –

*speciaal gereedschap wat we hebben mag gebruikt worden bij de huur van een autobrug. (informeer of dat wat u nodig heeft aanwezig is boormachine en of boren hebben wij niet)

** schoonmaak kosten worden in rekening gebracht bij olielekkage en vies achterlaten van de werkplaats.

Let op: Minimale afname bij reserveren 1 volledig uur / 60 min, daarna per 1/2 uur  / 30 min.

Wat is een doe het zelf garage?

Bij een doe het zelf garage kunt u zelf aan uw voertuig werken. Met zowel een autobrug als een motorbrug kunt u terecht bij Doe het zelf garage Selfservice Zevenbergen. Het principe van het hele concept is dat u zelf aan uw voertuig sleutelt. Wij hebben alle materialen om onderhoud uit te voeren aan uw voertuig. De Selfservice Zevenbergen doe het zelf garage voorziet u van alle gemakken. Met een schone werkplaats is het werken aan uw auto een groot plezier en bespaart u snel kosten op een garage.

Besparen op een garage bezoek?

Zelf flink besparen op onderhoud van uw voertuig in een nette, schone en professionele werkplaats?

Dit kunt u realiseren bij SelfService Zevenbergen!